Veel te doen,
veel te beleven

Uitwaaien op het strand

Omgeving

De zonsondergang bekijken vanaf je terras, een frisse duik of strandwandeling. Aan stranden geen gebrek op Terschelling! Vanaf onze appartementen is het slechts 600 meter lopen naar het bekende Groene Strand. Ideaal om uw dag te beginnen en/of eindigen met heerlijk uitwaaien. Of bezoek gemakkelijk met de fiets één van de andere brede, witte stranden die het eiland rijk is! 

Omgeving Panorama West
Omgeving Panorama West

Heerlijk
uiteten

Horeca

Uiteten of stappen? Van verschillende restaurants tot gezellige bars: West-Terschelling biedt een tal van mogelijkheden. Op 150 meter lopen van jouw appartement bevind je je te midden van de reuring in het centrum! Strijk bijvoorbeeld neer op één van de terrasjes om een Brandaan te drinken of bezoek één van de cafés. Met de variëteit aan horeca, is er voor elk wat wils en vermaak je je tot in de late avonduren.  

Ontdek het eiland op de fiets

Actief

Eropuit? Al fietsend is de ideale manier om Terschelling te ontdekken. Niet voor niets wordt het, met maar liefst 70 km aan fietspaden, een fietsland eiland genoemd! Ontdek de gevarieerde landschappen waar Terschelling om bekend staat, of bezoek verschillende dorpjes en musea. In West, 150 meter vanaf jouw appartement, huur je eenvoudig (elektrische) fietsen. Over veilig stallen en opladen geen zorgen: dit kan in de fietsenstalling bij onze appartementen! Dit zijn de 5 mooiste fietsroutes op Terschelling.

Omgeving Panorama West
Omgeving Panorama West

Proeven en winkelen

Winkelen

Ook voor de liefhebbers van winkelen is er genoeg te doen in de omgeving van Panorama West. Van kleding, interieur, lokale lekkernijen tot Terschellinger souvenirs: het centrum van West beschikt over talloze winkels. Tip: ook Midsland en om Oost zijn leuke winkelgebieden om met de fiets te bezoeken. ’s Zomers is er, afwisselend in West en Midsland, elke woensdag een braderie om te winkelen en te genieten van lokale delicatessen als pondkoek of cranberrytaart! 

Proef Terschelling

Lekker lokaal

Proef de specialiteiten van Terschelling! Het eiland heeft veel verschillende streekproducten. Een populaire is de cranberry: verwerkt in allerlei producten als thee en jam. Welke ook zéker het proeven waard zijn? Pondkoek (een echte Terschellinger koek), duindoornsiroop van de duindoorn die op het hele eiland groeit en honing van de lokale imkers. Typisch Terschellingse alcoholische versnaperingen zijn Schoemrakker Brandaan van de Terschellinger Bierbrouwerij, Schylger Jutters-Bitter en Scelling bier: gebrouwen met tarwe en gerst van het eiland. 

Wist je dat er een boek is geschreven over Panorama West? Een spannende thriller en ware aanrader om mee te nemen op jouw tripje naar Terschelling!  

Omgeving Panorama West

Mooie wandel- en fietsroutes

Strand op loopafstand

Centrum west op 150 meter

Mooie wandel- en fietsroutes

Strand op loopafstand

Centrum west op 150 meter

Veelgestelde vragen